FOHA GOLF – MAJOITUSTARJOUS


MAJOITUSTARJOUS FOHA GOLF-TURNAUKSEEN 18.–20.8.2019 LAPPEENRANNASSA

Tarjoamme golfturnaukseenne edullista majoitusta sekä ruokailun Original Sokos Hotel Lappeesta seuraavasti:

Kiintiön tunnus              FOHA Golf-turnaus

Ajankohta                            18.- 20.9.2018

Huonehinnat / vrk               85 € / 1hh, 100 € / 2hh

Huonehinnat sisältävät runsaan aamiaisen, kuntosalin käytön sekä saunan ja uinnin allasosaston aukioloaikoina.

Mahdollisuus buffetruokailuun Lappeen Rakuuna Banquetissa klo 19.00 15 €/ hlö

Talon lasagnea, tuoresalaattia, suolakurkkua, talonleipää ja tuorejuustolevitettä. Järjestämme buffetruokailun, mikäli ennakkoon ilmoittautuneita yhteisruokailuun osallistujia on min. 30 hlö. Ruokailuvaraukset majoitusvarauksen yhteydessä.

Yhteystiedot: Huoneita voi varata yllä mainitulla kiintiön tunnuksella, p. 010 762 1000 tai s-posti sales.lappee@sok.fi (ei nettivarauksia).

Varaus- ja maksutapa: Osallistujat varaavat huoneensa itse yllä mainitulla kiintiön tunnuksella. Majoittujat maksavat majoituksensa itse. Huonehinnoista on mahdollista kerryttää Omistajan bonuksia.

Kiintiön voimassaolo: Kiintiöstä on mahdollista tehdä varauksia sovituilla hinnoilla 29.7.2019 saakka. Tämän ajankohdan jälkeen kiintiössä jäljellä olevat huoneet vapautuvat yleiseen myyntiin. Ennen kiintiön sulkeutumisajankohtaa tarkastelemme, onko kiintiön voimassaoloa tarvetta/mahdollisuutta jatkaa. Myöhemmin tuleviin huonevarauksiin sovellamme kulloinkin voimassa olevia päivän hintoja ja varaustilannetta.

Varausehdot: Kiintiöstä varattaviin ryhmiin (minimi 11 hlöä) sovellamme ryhmävarausten peruutusehtoja. Huone on asiakkaan käytettävissä klo 15 alkaen tulopäivänä. Huonevaraus on voimassa tulopäivänä klo 18 asti, mikäli myöhäisemmästä saapumisesta ei ole sovittu. Tämän jälkeen hotellilla on oikeus tarvittaessa myydä huone toiselle asiakkaalle. Huonevaraus on kuitenkin aina peruttava, vaikka klo 18 jälkeistä saapumista ei ole vahvistettu.

Mikäli saapuminen hotelliin on klo 18 jälkeen, myöhäinen saapuminen on vahvistettava luottokorttitiedoilla (luottokorttinumero ja voimassaolo).

Vahvistettua huonevarausta pidetään voimassa klo 18 jälkeen. Yksittäisen huonevarauksen voi perua kuluitta tulopäivänä klo 18 mennessä.