Jarmolla on asiaa…


TÄRKEÄÄ; TÄRKEÄÄ

Jatkoerä kirja valmistuu ( arvio) marras-joulukuun vaihteessa. Olemme saaneet ilahduttavasti ennakkotilauksia. TOIVOMME ETTÄ TEETTE ENNAKKOVARAUKSIA KIRJASTA ns. SEURAVARAUS!!

Tämä ei vielä sido teitä ostamaan kaikkia varaamianne kirjoja mutta auttaa meitä päättämään kuinka paljon kirjoja tilaamme.

Tilaus on sitten sitova kun maksatte kirjat ja annatte toimitusosoitteen. Tämän maksun ja seuran tilauksen teette kätevästi verkkokaupankautta. Fohan netti sivut, Seurapalvelut Shop. Kun kirjat on toimitettu niin n. kuukauden päästä saatte seuranne tilille palautuksen 5 € / kirja. ( kun seura ostaa 50 kappaletta kirjoja, niin alennukset huomioiden 10 kirjaa tulee ilmaiseksi).

Jatkoerä  kirja valmistuu ja on todella mielenkiintoinen sekä mukavalla tavalla menneestä ajasta kertova ”opus”. Joka meidän kaikkien on ehdottomasti luettava.

Jäsenseurat ovat todella nähneet vaivaa ja kirjoittaneet omista toiminnoistaan ja saavutuksistaan hienosti ja kiinnostavasti.

Seurojen on hyvä huomioida tilauksissaan, että kirjoja on hyvä antaa seurojen kunniajäsenille ja sidoshenkilöille joulumuistamisina.

SCANDINAVIA CUP PELATAAN 4-5.11. TALLINNASSA, Turnauksessa 13 joukkuetta.

FOHA NEWS ILMESTYY VIIKOLLA 50. LAITTAKAA VIESTIA JOS HALUATTE TURNAUS TAI MUITA TIETOJA LEHTEEN. Tehkää myös seuranjäsenten osoitepäivitykset kimmo.rantanen@foha.fi

Starikoiden perinteinen turnaus 6-7.2018.

Pyynikin Haukkojen Classic pelataan 13-15.4.2018.

SM-turnaus pelataan Vierumäellä 27-29.4.2018, sarjat 19+, 40+, 50+, 60+, ja 65+.

Turnaus pelien  lisäksi (jos kelit sen sallii ) on tarkoitus pelata pe 27.4. golfia. Ja myös on tarkoitus pitää yhteisesti Hockey Night tilaisuus.

Antakaa kirjan ennakkotilaukset jarmo.salonen@vinegar.fi tai kimmo.rantanen@foha.fi  mahdollisimman pian, kiitos