Jarmolla on asiaa…


Jatkoerä-kirja näyttäisi menevän myyntitavoitteeseemme.

Olemme myös joustaneet kirjojen hankintoja, jos tilaa 20 kpl, niin voimme laskuttaa kirjat hintaan 18,00 euroa/kpl, seurapalautusta ei luonnollisesti enää makseta. Laskuun voi tilata tietysti myös verkkokaupan kautta vaikka yksin kappalein hintaan 23 €, eikä palautusta makseta. Yritys hinnoittelu kirjan hinta 23+alv 10%. kaikissa tilauksissa on varauduttava toimituskuluihin.

PUHEENJOHTAJA-pystit numeroidaan jälkikäteen

Jotkut Helsingin Hockey Nightissa keväällä Puheenjohtajapystin saaneet ovat tiedustelleet, voisiko pystit numeroida.

Tulemme hankkimaan tarroin varustetut hopealaatat, jotka numeroidaan jaettujen huomionosoituksen järjestyksessä numero 1:stä alkaen. Pystit numeroidaan, eli Helsingissä annetut 14 pystiä saavat numerolaatat. Pienimmän numeron saa keväällä 2017 pisimpään seuransa puheenjohtajana toiminut FOHA-aktiivi jne.  Toimitamme hopealaatat tammikuussa 2018.  Seurat voivat anoa Pystiä kun puheenjohtaja on toiminut vähintään sen 15 vuotta.

Pystit jäävät pysyvästi Fohan huomioimisvalikoimiin.

Kiitollisena menneestä vuodesta

Toivotan rauhallista joulua

Jarmo Salonen

PS. Toiminnanjohtaja Kimmo Rantanen on laittanut kaikille Suomen kirjastoille tarjouksen ( n. 1300 kirjastoa), muutamat ovat jo kirjan tilanneetkin. Auta meitä markkinoinnissa! Käy omasta kirjastostasi kysymässä, löytyykö kirjaa ja ellei, kehota tilaamaan. Jokaisen kiekkopaikkakunnan kirjastosta tulisi kirjamme löytyä lainattavaksi.