Jarmolla on asiaa…


Tervehdys kaikille

Muistutus: SM-TURNAUS TÄYTTYY HYVÄÄ VAUHTIA!

Paikka Vierumäen Urheiluopisto, aika 27-29.4.2018, Sarjat 19+, 30+, 40+, 50+, 60+, ja 65+.

Jos kelit sallii on perjantaina 27.4. mahdollisuus Golfiin, mutta myös turnauspelit saattavat käynnistyä perjantaina riippuen joukkue määristä? Toivomme että huomioitte järjestäjän pulman jäävuorot pitää vahvistaa ajoissa.

Ilmoittautuminen päättyy 28.2.2018.  Ilmoittaudu pikaisesti. kimmo.rantanen@foha.fi, aleksi.makila@foha.fi tai jarmo.salonen@vinegar.fi  (mukaan on ilmoittautunut 50+ sarjaan Ruotsista joukkue, mahdollisesti voittaessa ei saa SM arvoa).

JATKOERÄ kirjoja on edelleen myynnissä!

PYYNTÖ ON että seurat jotka olivat ilmoittanut ennakkotilaus määrät, myös ostaisivat ne määrät jotka olivat varanneet? Myös ne jäsenseurat joista oli kirjaan kirjoituksia sekä kuvia huolehtisivat ostopäätökset pikaisesti. Yksittäiset ostot www.fanishop.fi tai Fohan netti seurapalvelu shop. Ostomäärän ollessa 10 kappaletta tai suurempia voitte ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen, voimme laskuttaa ostokset.

Lisäksi pyydän, käykää paikallisissa kirjastoissa ja kysykää Jatkoerä kirjaa. Ovat saaneet tarjouksen kirjasta  (n. 1300 kirjastoa)  eli ostavat varmasti kirjan lainattavaksi kun on kysyntää?

Hyvää ja luistavaa tätä vuotta!

Jarmo Salonen