JATKOERÄ-KIRJA

Jatkoerä-kirja


JATKOERÄ-KIRJA

Jos lähtee kyselemään, mistä on saanut alkunsa suomalainen veteraanijääkiekkoilu, saa varmasti ainakin kolme erilaista vastausta: turkulaiset sanovat että Turuss’, tamperelaiset haluavat omia kunnian, kun heillä on Suomen ensimmäinen jäähallikin ja helsinkiläiset uskovat, että pääkaupungin kautta veteraanikiekkoilu on tullut, kuten kaikki muukin.

FOHAn eli Suomen Veteraanijääkiekkoliiton 40-vuotisjuhlavuonna päätimme ottaa asiasta selvää ja vilkaista myös veteraanikiekkoilun nykytilaan. Syntyi ajatus Jatkoerä-kirjasta.

Virallisesta näkökulmasta katsoen suomalainen veteraanijääkiekkoilu on syntynyt lahtelaisessa hotelli Valtakulmassa, kun viisi lajin tulisielua päätti perustaa yhdistyksen hoitamaan ikääntyvien kiekkokonkarien harrastusta. Kunnia toki helsinkiläisille, tamperelaisille, turkulaisille ja raumalaisillekin siitä, että ovat lajia pitkään harrastaneet, mutta Suomen Veteraanijääkiekkoilijat ry perustettiin Lahdessa kesällä 1977.

Jatkoerä ei ole historiakirja siinä mielessä, että sieltä löytyisi 40 vuoden ajalta pitkä rimpsu päivämääriä, pöytäkirjamerkintöjä ja juhlapuheita. Kerromme harrastuksen alkutaipaleesta Suomessa ja maailmalla, miehistä maskien takana, jäsenseuroista ja niiden toiminnasta.

NÄIN TILAAT JATKOERÄ-kirjan:

Seurojen yhteistilauksiin kappalemäärä ja osoite, mihin kirjat toimitetaan.

Tilaus tehdään Fohan verkkokaupassa www.fanishop.fi, hinta 23,00€ / kpl, näistä kirjoista palautetaan seuran tilille 5.00€/kirja Yksittäisistä kirjaostoista ei palautusta, ostokset toimitetaan annettuun osoitteeseen. Kaikkiin toimituksiin verkkokauppa lisää postituskulut.

Ellet halua asioida verkkokauppassa, kirjoja voi maksaa myös Fohan kirjatilille no: FI2954940920188309, viite 2105. Niin toimiessasi ole yhteydessä allekirjoittaneeseen,
jotta voimme sopia toimitustavasta: jarmo.salonen@vinegar.fi tai puh 0500 627524

Mikään ei ole niin tärkeää kuin jääkiekko – paitsi veteraanijääkiekko.