SCANDINAVIA CUP, TURNAUSOHJEET


1. Joukkueet ovat vastuussa noudattaa otteluohjelmaa, tämä tarkoittaa sitä, että jokainen ottelu ALKAA otteluohjelmaan merkittynä ajankohtana, ottelun kokonaisaika lähtee myös tällöin käyntiin. Pois lukien tilanne joissa pelin viivästyminen johtuu joukkueista johtumattomasta syystä, näissä tapauksissa turnauksen jyry määrittelee tehtävät toimenpiteet turnauksen edun mukaisesti

2. Turnauksen järjestäjä ei tarjoa lämmittelykiekkoja. Mikäli aikataulu antaa periksi ja joukkueella on omat lämmittely kiekot, jäällä saa lämmitellä ennen oman ottelun alkamista huomioikaa kuitenkin kohta 1.

3. Joukkueet sitoutuvat noudattamaan turnausjärjestäjän laatimaa pukuhuonejärjestys listaa. Huomioikaa, että jokainen joukkue saa saman ajan pukeutumiseen ja peseytymiseen, mikäli jokainen joukkue noudattaa annettua aikataulua.

4. Joukkueille tarjotaan varusteille säilytyspaikka ja se merkitään erikseen hallille. Joukkueet voivat tarvittaessa toimittaa pelivarusteet hallille pe 2.11. klo 23.00 saakka. Varusteita ei saa säilyttää hallin aulatiloissa eikä hätäpoistumis kulkureiteillä.

5. Turnauksessa noudatetaan Fohan kilpailu sääntöjä jotka löytyvät www.foha.fi sivuilta, sekä tarvittaessa paikanpäältä turnaustoimistosta.

6. Scandinavia Cup pelataan 50+ kahdella ja 60+ yhdellä tuomarilla.

7. Peliaika 15+15 stop time, kokonaispeliaika 45 min. Tasapisteiden sattuessa ratkaisee järjestyksen sarjataulukko. Koko sarjan maaliero (tehtyjen ja päästettyjen maalien erotus). Jos maaliero on sama, ratkaisee tehtyjen maalien lukumäärä. Jos tehtyjen maalien lukumäärä on sama, ratkaisee järjestyksen joukkueiden sarjassa pelaamien keskinäisten otteluiden tulos (pisteet, maaliero, tehdyt maalit jne.) Mikäli vielä tilanne on tasan vähemmän rangaistuksia saanut on paremmalla sijalla. ja sitten arpa.

8. Joukkueet ilmoittavat, turnauspäällikkö Aleksi Mäkilälle, 20.11.mennessä, joukkueen pelaajaluettelon ja pelipaitojen värit.

9. Turnauksen tulospalvelu, Skoda hallin TV-ruutu, yhteyshenkilöt tekstiviesti ja Fohan netti.

10. Foha tarjoaa turnausjuomia loppupelipäivänä, pelien jälkeen.

11. Skoda hallilla on erittäin hyvin toimiva Cafe/bar, paikka on 60 hengelle, joten jos joukkueilla on jotain erityistarpeita on niistä hyvä sopia etukäteen. Yhteydet info@veskagrill.ee tel. +372 6600504, paikka on auki klo 10.00-18.00, joustavat tarvittaessa.

12. Turnauspäällikkö Aleksi Mäkilä, aleksi.makila@foha.fi tel. +358 40 1418892, Turnauksenjyry Aleksi Mäkilä, Ari Hellgren ja Kari Schmeikka.

13. Turnauksen johtaja Jarmo Salonen, jarmo.salonen@vinegar.fi tel. +358 500 627524