Seuratoiminnan tapahtumia


”KAHINA ” PUNAISET VASTAAN VALKOISET.

RED & WHITE pelasi 05.12. jo perinteeksikin muodostuneen itsenäisyyspäivän ” KAHINAN ” punaiset vastaan valkoiset SOL – Areenalla Lahdessa. Pitkässä saatossa punaiset ovat hallinneet ko. kamppailuita suvereenisti, mutta nyt oli toinen ääni kellossa. Valkoiset siirtyivät vaivatta kahden maalin johtoon, ennenkuin punaiset edes ehtivät asemiin. Kuten yleensä, helppo johto kostautuu ja valkoiset sortuivat jäähyilyyn, jolloin punaiset kiilautuivat rinnalle, mutta ohi eivät päässeet. Ottelu päättyi varsinaisella peliajalla tasan 5 – 5. Seuranneessa voittolaukauskisassa valkoiset olivat taitavampia ja veivät voiton Matti Ikosen taituroimalla maalilla 6 – 5.

Ottelussa parhaiten onnistuivat:
Pekka Laine, Pekka Luostarinen, Kari Lahtela, Teemu Saarela ja myös maalivahdit Petri Kokkonen ja Harri Seroff olivat sopivasti kiekon tiellä.

Ottelun yhteydessä palkittiin kauden lupaavimpana tulokkaana Roope Nordman ja juuri perustettuun Lahden veteraanijääkiekon Hall of Fame:een valittiin numerolla 1 pelillisistä- ja toiminnallisista ansioista Markku Laihanen. Ennen ottelua lausui Pekka Luostarinen ” itsenäisyys ” runon.

Hannu Laine