SJL:n ja Fohan yhdistyminen


Tervehdys Fohaan kuuluneet jäsenseurat,

Kuten varmasti tiedättekin, niin Fohan toiminta loppuu. Suomen Jääkiekkoliittoon perustetaan aikuisten harrastamisen valiokunta (nimeä ei ole toki vielä päätetty lopullisesti). Tarkoituksena on jatkossa kehittää entistä tehokkaammin aikuisten jääkiekon harrastamista ja senioritoimintaa. Tavoittelemme myös entistä yhtenäisempää harrastamisen polkua aikuisten harrastamisen osalta seuroille ja pelaajille. Valtakunnallisesti SJL:llä on toimihenkilöitä organisoida ja kehittää kilpailutoimintaa ja harrastamista. Jokaisella kahdeksalla alueella meillä on myös aluepäällikkö ja OTO-harrastevastaava.

Jotta Fohan jäsenseurat saavat SJL:n resurssit harrastamisen ja kilpailutoiminnan kehittämiseen ja toteuttamiseen tulee heidän liittyä SJL:n jäsenseuroiksi (jäsenmaksu on 150 €). Tässä ohjeita kuinka jäsenseuraksi liitytään.

1. Täyttäkää tästä linkistä löytyvä jäsenhakemus huolellisesti ja toimittakaa se SJL:n kilpailupäällikkö Pirkka Antilalle, pirkka.antila@finhockey.fi
2. Laittakaa sähköpostin liitteeksi seuran säännöt ja PRH:n rekisteriote.

Jos teillä on kysymyksiä liittyen itse liittymisprosessiin, niin pyydän olemaan yhteydessä Pirkka Antilaan. Mikäli teillä on kysymyksiä liittyen aikuisten harrastustoiminnan kehittämisestä, pelipasseista tai harrastamisen rekisteröinnistä, niin pyydän olemaan yhteydessä allekirjoittaneeseen.

Toivomme todella, että voimme tehdä yhteistyötä toiminnan kehittämisessä ja organisoinnissa SJL:ssä.

terveisin,

Jarmo